ett utav två träningspass avklaratIdag efter Miroi så blev det till att träna med min pt.
Det roligaste med henne är att vi har ett program som vi har, men vi kör det aldrig. Hon har en massa nya roliga ("roliga") övningar som är mycket mer utmanande. Som idag så hade vi bestämt att vi skulle köra ben, men när vi väl körde igång så var det crossfit (se crossfit nordic för övningar). Crossfit är alltså precis lika jäkligt som förra veckans 6 minuters intervaller, förutom att nu körde vi fyra övningar x tio (alltså 10 armhävningar, 10 grodhopp, 10 sit-ups och 30 hopprepshop), i tio varv. Sen får man vila. Och det låter inte farligt. Men jag var död efter tredje varvet. Man tar tid för att sedan se om man förbättrats. Min tid idag blev 20.38. Jag siktade på 15 min, men njaaaa. Kanske om jag inte hade dött mitt i. Haha.

Sen så hade vi tid kvar, så då körde vi tabata där man kör övning i 20 sek, vila 10 sek, övning 20 sek, vila 10 sek, osv. Även det var jäkligt jobbigt. Speciellt sido plankan. Jag hatar sido plankan! Jag hatar plankan över huvud taget! :p

Och sista minutrarna så körde vi tre övningar, en minut på vardera och utan vila emellan.

Så nu är jag bra nog sliten. Men på't igen ba! Ikväll så kör vi löpträning igen. Och idag skulle vi tydligen köra lite styrketräning. Vi får se om jag dör igen då.


xo Sarah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0