RoadtripFör någon helg sedan så åkte jag, Sarah och Runu till Göteorg. Det blev en trevlig roadtrip med biobesök (the avangers, skitbra!), lisebergshäng, gravidkattvaktande, göteborgsvarvet och en massa Loreen (inte på mitt intiativ).

Sen så blev det även provjobb. Caféet var jättegulligt, litet och trevligt. Vi serverade riktigt goda paninis (med ost, ruccola och groddar) som jag skulle kunna äta ihjäl mig på. Jag valde dock, av personliga skäl, att tacka nej och bege mig tillbaka hem igen på Måndagen. Men jag råder er att om ni är i Göteborg så åk och luncha på café 1806. Det ligger vid domkyrkan.
xo Sarah

Vårruset 2012Tisdagen den 22 Maj så var det dags för mitt första vårrus sen jag var 14 år. Det var riktigt roligt och jag sprang mer än vad jag trodde att jag skulle klara av. Det hela vart lättare och kändes inte alls som 5 km när vi var så många som sprang. Man blev så peppad av dom andra. Jag sprang ensam, men så var det tre tjejer som sprang och gick framför mig så jag försökte hänga med dom. Springa när dom sprang och gå när dom gick. Det hela tog mig 42 minuter, och jag är nöjd över det. Det är en "ribba" till nästa år då jag tänker slå den tiden. Jag har redan börjat träna inför det.


xo Sarah

Lindsey Stirling

Jag måste bara få dela med mig av Lindsey Stirling. Jag har aldrig hört fiol på det sättet. Hon är magisk. Och hon verkar vara en riktigt härlig människa.


I'd rather be alone than unhappy

Bea undrar vad som händer utanför träning och naglar, och ja, det har ju blivit väldans mycket träning nu. Haha. Och förutom det så händer nästan inget. Idag har jag legat i sängen hela dagen och läst the hunger games trilogin. Så nu har jag läst ut första boken och börjat på den andra.

Sen så kämpar jag för fullt för att hålla fast vid mitt nej när tjusiga pojkar skriver om kvällarna. Men snart slipper jag kämpa, för då skiljs vi åt utav 65 mil. För på torsdag drar jag och Sarah till Göteborg, och det är lite oklart om när jag åker tillbaka.

Sen då? Sen så sitter jag på Miroi då och då och har så förbannat tråkigt. Och utöver det längtar jag efter att gå ut och dansa, men jag har inga vänner. Haha. Jodå, men dom är inte här.


xo Sarah

I thought I could live in your worldMamman bjöd mig på nya naglar. Så väldans snällt! Det var min första gång som jag var till en nagel-människa. Var jättenervös över att sitta mitt emot en främling i två timmar, men det hela gick förvånansvärt snabbt. Hon var jättetrevlig och gjorde ett sjukt bra jobb! Så därför rekomenderar jag salong donna (heter det va?) i Söderhamn. Jag blev sinnessjukt nöjd! Älskar dom. Och jag tror jag kommer att fylla på dom varje månad om jag har råd.

Och förresten; löpträningen gick bra. Mycket jobbigare än första gången. Stor skillnad på löpband och naturen. Men jag måste ju träna för att bli bättre.


xo Sarah

ett utav två träningspass avklaratIdag efter Miroi så blev det till att träna med min pt.
Det roligaste med henne är att vi har ett program som vi har, men vi kör det aldrig. Hon har en massa nya roliga ("roliga") övningar som är mycket mer utmanande. Som idag så hade vi bestämt att vi skulle köra ben, men när vi väl körde igång så var det crossfit (se crossfit nordic för övningar). Crossfit är alltså precis lika jäkligt som förra veckans 6 minuters intervaller, förutom att nu körde vi fyra övningar x tio (alltså 10 armhävningar, 10 grodhopp, 10 sit-ups och 30 hopprepshop), i tio varv. Sen får man vila. Och det låter inte farligt. Men jag var död efter tredje varvet. Man tar tid för att sedan se om man förbättrats. Min tid idag blev 20.38. Jag siktade på 15 min, men njaaaa. Kanske om jag inte hade dött mitt i. Haha.

Sen så hade vi tid kvar, så då körde vi tabata där man kör övning i 20 sek, vila 10 sek, övning 20 sek, vila 10 sek, osv. Även det var jäkligt jobbigt. Speciellt sido plankan. Jag hatar sido plankan! Jag hatar plankan över huvud taget! :p

Och sista minutrarna så körde vi tre övningar, en minut på vardera och utan vila emellan.

Så nu är jag bra nog sliten. Men på't igen ba! Ikväll så kör vi löpträning igen. Och idag skulle vi tydligen köra lite styrketräning. Vi får se om jag dör igen då.


xo Sarah


Get it right

29. Mint fresh

27. Get it right

26. As mint as it can be

Jag tror inte att någon har missat att mint är väldigt inne i vår. Det känns inte riktigt som min typ av färg. Men på andra kan det vara riktigt fint.


xo Sarah

Night of hunters
Photographer - Johnny Abegg
Model - Jara
Styling - Spell & Lizzy
Hair & Makeup - Phoebe Barrett


Hittat hos; Spell and the Gypsy Collective

RSS 2.0