URSÄKTA RÖRAN!!

Jag vet att allt ser väldans konstigt ut just nu, men det enda jag kan förklara med är; ursäkta röran, vi bygger om. Jag vill försöka få till så att bilderna blir större. Vilket resulterar i att alla tidigare bilder ser jättesmåa. Haha. Men det får ni leva med. Från och med nu så breddar vi bilderna från 600px till 800px. Jag tror att det kan bli bra.

Och för att uppdatera er lite om allt och inget; stygnen gör fortfarande ont!! men det läker. Vilket är bra. Trots att det kliar så jag tror att jag blir tokig! OCH så har jag blivit bjuden på fest, både igår och idag, av någon jag inte känner. Och pågrund av smärtan och att jag känner mig skithänging och för att jag inte får duscha på 48 timmar så har jag blivit tvungen att tacka nej. SKIT OCKSÅ. Det hade varit så roligt.


xo Sarah

30 MarsAaaahahaha. AAAJ! I morse så åkte jag till sjukhuset och tog bort ett födelsedagsmärke som jag hade på ryggen. För någon timma sen så släppte bedövningen och nu har jag riktigt ont i ryggen. Det var min första gång som jag fick bedövning. Och för den delen så var det inte alls så farligt som jag trodde. Sved till lite bara av sprutan, sen kände jag ingenting. Haha. Var finns dom sprutorna när jag tatuerar mig!? fast iofs. Det ska kännas att man tatuerar in något permanent.

Nu känner jag mig riktigt hängig. Jag som skulle på ölkalas ikväll.. Men å andra sidan är jag väll inte skitsugen på att gå dit ensam för att träffa någon jag kände för sju år sedan. Eller.. Jag vill ju träffa honom. Men jag kommer känna mig jättevilse om jag är där ensam.


xo Sarah

Phoebe BuffayPå polyvore ställde
dom frågan 'which friend are you: phoebe, rachel or monica?' och jag valde Phoebe. Jag klär mig väll inte som någon av dem, eller har samma personlighet för den delen heller. Men hon är roligast att göra kollage av. Så; ta-daa!


xo Sarah

Let's set the world on fireIdag så var det "avslutning" för Magnus. Han bjöd minsann på kakor! Han har nämligen fått jobb. Kul för honom, tråkigt för oss! Men han kommer nog att sakna oss ;) haha.

Efteråt så mötte jag och Sophie upp Sanne för en fika på tewe's. Inte helt illa. Riktigt bra, faktiskt! Vi gick sedan till biblioteket där jag hittade flera böcker med dikter i. Det är nämligen min senaste besatthet. Hittade en jättegullig när jag kollade igenom dom på bibblan. Hittar jag den igen så måste den läggas ut här!

Men just nu; HIM - Gone with the sin.

Och en sista grej; förlåt alla fina för mitt dåliga humör idag. Jag klev upp på helt fel sida. Jag är inte mitt trevligaste jag när jag är hungrig och trött..


xo Sarah

Träningsuppdatering 3.0

Träningen börjar kännas trög. Kan vara för att Sanna varit sjuk, så jag kör på själv. Vilket alltså betyder att jag kör kondition mestadels. Men hey, det är ju bättre än inget! Dock synd att jag får förbaskat ont i knäna. Dags att skaffa inlägg nu nu nu!! Ta tag i't Sarah! Jaja. Idag fryser jag som en gnu, så då blev det då inget gjort. Men i morgon, i morgon kör vi! För i morgon ska jag träna för att kunna äta godis med gott samvete.


xo Sarah

Just a minute..Reading..
White line fever av Lemmy Kilmister
Listening.. The Main, Walk of the earth och Kapten Röd
Watching.. The Ricky Gervais show
Buying.. Ett nytt roligt objektiv till kameran.
Loving.. att det börjar bli skinnjacksvarmt ute nu
Wanting.. Illa, men jag kommer tusan inte på något. Eller jo! en tågbiljett till Östersund skulle inte sitta helt fel.xo Sarah

tjugoförsta marsDet kunde ju
ha varit bättre här. Jag är alltid så trött när jag kommer hem på kvällarna så jag orkar inte ens trycka på datorn. Det känns som att jag inte gör annat än är på Miroi, tränar och jobbar. Men detta är sista helveckan på Miroi. Jag kommer att sakna min lilla grupp där. Och butiken lägger ner på fredag, så då blir det inte mer jobb heller. Det enda som består är träningen. Och den har blivit lite lidande, tyvärr. Jag skulle ha tränat idag, men så kom mitt nya objektiv på posten så då kunde jag inte slita mig ifrån det i ens en timma för att träna. Så i morgon får jag köra på ännu hårdare.


xo Sarah

Helg i Uppsala

xo Sarah

I förbi farten

Idag så blir det bara ett snabbt inlägg. För idag 18:00 så rullar tåget mot Uppsala, med mig förhoppningsvis i det. Jag ska nämligen hälsa på Bea!

Nu kokar mackaronerna, men jag hör av mig igen på Söndag när jag kommit hem.


xo Sarah


MAKE KONY FAMOUS!Hej fina ni!
Nu behöver jag er hjälp. Världen behöver er hjälp. Jag vill inte tvinga er till något, men det skulle betyda så väldigt mycket för mig om ni tog er tid och tittade på den här korta filmen. Ni kommer förhoppningsvis att inse varför jag valde att vara med och kämpa för det här. Det är väldigt viktigt och jag hoppas att så många som möjligt väljer att hjälpa till på det lilla sätt dom kan.

Ni kan gå in här för att läsa mer om det och beställa kittet. Jag har bara beställt armbandet för att se om det kommer fram. Om allt går bra så kommer jag beställa kittet med. Kan vi inte vara med, allihop, och kämpa för en bättre framtid?


xo Sarah

Donnie DarkoIdag tog jag mig tid och tittade på Donnie Darko. Fick för mig att den skulle vara bra, men den åkte rätt upp i toppen av dom konstigaste filmerna jag någonsin sett. Fattade inte ett skit och ändå föll några tårar i slutet. Haha. Kanske måste jag se den igen för att fatta? Men orkar jag verkligen det? Njaaa. Den var bara helt knasig.


xo Sarah

'Cause you make me smile even just for a whileIdag är ingen vanlig dag, för idag är det en BRA dag, trala-la-la-la-la! För det första fick vi sovmorgon. För det andra så tog jag med gitarren till Miroi efter lunchen och Jonas stämde den. OCH han lärde mig 5 stycken ackord (Am, A, E, E7 och D). Och det är A, E och E7 i Colbie Caillats låt bubbly. Så den håller jag på och lär mig nu. Har spenderat hela eftermiddagen åt att lära mig byta mellan E7 och A, det går lite trögt, men framåt. Mina fingrar är jätteömma, men min gitarr har aldrig spelat så fint. Haha. Så det har varit en riktigt lyckad dag. Längtar tills vi ses igen på Fredag.


xo Sarah

I'm so glad you made time to see me


just little things.

Jag har varit
så trött nu i ett par dagar. Det känns som att jag åker till Miroi på morgonen, efter det till gymmet, sen hem och duscha och sedan sova. Som att jag inte hinner något. Dock vet jag inte vad jag skulle hinna, men typ blogga. Jag orkar inte ens starta datorn. Haha.

Idag så skulle jag ha haft dubbelpass. Först en timma träning med min pt och sedan en timma zumba. Det verkar riktigt roligt. Men så fick jag hoppa in och jobba på Kenings, så då blev det ingen träning alls. Dock kände jag att jag behövde den här dagen med icke träning. Men i morgon kör vi på't igen!

Och i morgon ska jag ha med mig gitarren till Miroi. Jonas ska stämma den åt mig och sedan lära mig spela lite. Haha. Jag älskar min grupp. Det är aldrig tråkigt. Det var till och med så att jag fick skriva upp dem som mina vänner idag när vi skulle skriva upp våra nätverk. Haha, hur snällt var inte det? Och idag var Magnus jättefin och skjutsade mig till E-center för att hämta bilen. Guld värt!


xo Sarah

Vårkänslor!

Vårkänslor

Vårkänslor by vonbabkin featuring a fedora hat


Fick inspiration till ett vår-kollage när jag var in på lillalie's blogg.xo Sarah

If I had only felt the warmth within your touch


Detta är Sannes foto om jag inte missminner mig. Spanien -06. Ja, jag var 15 år och tyckte att svart hår var the bees knees.

I natt har jag drömt om Grekland, grannen och Harry Potter. Det vart väldigt konstigt när allt blandades. Haha. Vaknade vid sex i morse men tvingade mig att somna om. Vaknade och somnade om vartannat, så när klockan var tio så gav jag upp. Försökte ta en outfit-bild men det ville inte funka, och mitt tålamod är nere på minus idag.

Idag är jag hemma ensam med vovven, så jag tänkte kika på livet runt 35 och bara slappa. Ikväll är det the life of David Gale och den måste ni se. Den är riktigt riktigt bra! Funderade först på om jag skulle dra till Bollnäs och titta på Mustasch, men jag ska nog försöka hålla i pengarna denna månaden.


xo Sarah

Gult är inte fult


source; posh24


xo Sarah

Your hair was long when we first met


en gammal bild från när jag precis klippt av mig håret (ja, jag är väl medveten om mitt underliga ögonbryn).

Idag kändes det lite lättare att ta sig igenom programmet. Kanske är det slutet på uppförsbacken? I och för sig så hade jag ingen dålig dag idag, vilket jag ju hade sist. Gick upp i antalet gånger jag gjorde övningarna. Eller ja, vissa. Gick upp från tio till femton. Och eftersom jag får "unna mig" en dag i veckan så klämde jag i mig en hel barnpizza. Det är första gången i mitt liv som jag ätit en hel pizza själv.

Något annat som gjort mig glad är att jag börjat trivas så jäkla bra på Miroi. För vi har delats in i grupper. I våran grupp så finns det tre killar som heter Patrik, Jonas och Magnus och dom är riktigt roliga. Jag har börjat slappna av mycket mer, säger vad jag tycker och skrattar så tårarna börjar rinna. Om någon får jobb och försvinner så blir jag jätteledsen. Men jag kan ju inte sitta och hoppas att dom förblir arbetslösa. Haha.

Nu tänker jag fortsätta titta på ice age innan jag ska sova. I morgon får jag sova ut och jag kan inte förklara hur gött det känns!


xo Sarah

RSS 2.0