Paket i brevlådan!Nu ni! Nu har jag minsann ett tips till er! För idag kom mitt paket ifrån Mihi. Det var Sanne som fick mig att börja tänka på det igen, för jag hade sett dessa hos bloggaren Linda Blom när hon hade dom i sin julkalender 2009. Det är en vacker harpa att hänga mina örhängen på. Jag är nog inte ens nära Sannes antal, men nu är det roligare att samla på sig lite, haha. Den kommer som sagt från mihi och kostade mig inte mer än 149 kr.

Och, något som gjorde min dag; dom skickade med denna ringen som ett tack för att jag handlade. Det tyckte jag var jättefint. Och själva ringen är ju också så väldigt jättefin! Precis min smak.


Ursäkta för den suddiga bilden. Det fick bli en mobilbild.


xo Sarah

Vem står eldvakt för dig?

Nu doftar hägg och björk slår ut, och våren leker som förut
Det är fest, jag dricker öl, du röker på
Jag är arbetslös och meningslös, men jag lever glad ändå
för jag har valt att för en tid få leva så

and i was dancing the whole way home

Och här gapar det tomt. Men när inget händer så har jag ju inget att berätta. Mina dagar består av förhäxad. Och sömn. MEN! Jag var till Gävle en sväng med mamma ena helgen och med Sanne den andra. Och med Sanne så inhandlade jag sanslöst mycket. Men jag älskar alltihopa och vill bara flytta nu nu nu så att jag kan göra i ordning en riktig garderob värdig alla mina älskade klänningar och skor.

Och en utav mina favoritmöbelbutiker har utförsäljning nu. Så då passade jag på att köpa hem två tavlor. Har dock ingen plats för dem, men det kommer, det kommer!


xo Sarah

RSS 2.0