nånstans där så blev jag den jag är nu

Jag har haft universums sämsta dag idag. Inget funkar, allt är emot mig. Och eftersom jag taggar ner på godis och sånt sött som jag vanligtvis tröstäter så fick jag höja humöret med annat. Och man kan alltid lita på skokanonen. Ingela gick runt och visade mig typ alla nyheter och jag provade sko efter sko. Haha. Hittade ett par pumps med lite bredare klack, så dom vart mycket lättare och skönare att gå i. Och dessutom så fanns dom i 42:or vilket är väldigt ovanligt. Men dom som fick följa med hem blev dom här;
Dom perfekta vår-/sommarskorna. Jag bor oftast i converse, men dom är för platta så jag får ont i fötterna. Så nu kör vi på lite mera klackigt.


xo Sarah

Kommentarer
Postat av: Sanne

sv; Man möter många uppförsbackar, lite överallt i livet. Fy fan för dem. Men ger man sig fan på det så kommer man upp och ingen känsla är bättre än när man kommit upp. Så är det ju. :) Du fixar det här <3 Jag tror på dig!Det blir lite svårt att komma upp hit i Augusti hjärtat? Haha, då bor jag hemma ett bra tag till:D Antar att du skrev fel? ;)

Men det vore som sagt superkul om du kunde komma upp! <3

2012-02-29 @ 21:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0