Världsligt recept för svårbotade

1 kg någonting
½ kg någonting annat
100 g suckar
50 g grovkornigt skratt
(eller 25 g finmalet)
1 tsk backtimjan

Formas till runda eller fyrkantiga kakor,
att ätas eller enbart förgrundas.Werner Aspenström

And the crashes are heaven for a sinner like me
Den ser inte mycket ut för världen, där den hänger på galgen. Men det är riktigt fin på! Den kostade för mycket och jag blev för kär. Den ska med till Göteborg, fo' sho! Och ja, den ska vara skrynklig.


xo Sarah

Löpträning


foto från Google.

Löpträningen gick oväntat bra. Det var inte ens hälften så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Vi fick lära oss uppvärmning, hur man landar på fötterna, hur man ska springa ner för backar och streching. Vi fick alltså inte träna så mycket löpning. Men efter dagens pt-pass så är jag rätt nöjd över det.

Jag är otroligt stolt över mig själv, och sjukt nöjd över allt jag klarar av. Jag är jättenöjd över att jag klarade av dagens övningar och tänker kämpa vidare för att bli bättre och bättre.


xo Sarah

Jag är näst intill död!

Idag har jag varit på mitt tuffaste gymbesök hittills. För idag var det mitt första riktiga pass med nya ptn Malin. Tydligen så hade Sanna sagt att jag var tuff, stark och envis så därför utmanade hon mig som tusan. Vi körde sex minuters övningar. Det vill säga, vi körde sex övningar, en minut på vardera, utan någon som helst vila emellan. Och efter sex minuter får man vila innan man kör igång igen. Så vi körde först igenom benen, vilade, benen, vilade, armar, vilade, magen, vilade och ryggen. SJUKT JOBBIGT! När man kör bara benövningar till exempel, så är man rätt mör när man kört igenom alla övningarna på bara ben. Det var kämpigt att bara gå och fylla på vattnet efteråt :p Och i armar, mage och rygg övningarna så la hon in lite ben övningar för att få upp pulsen. Inte okej. Haha.

Så nu får vi se hur det går på löpningen ikväll. Haha. Jag har ju skrivit upp mig på löpträning på Hällmyra. Ikväll är första gången utav sex. Puh. Mina ben kommer ju att vika sig. Detta betyder alltså; vilodag i morgon. Haha.

Ja, så nu ska jag väll gå och göra mig redo. En timma kvar av lugnet. Sen tänker jag bosätta mig i duschen.xo Sarah


Bodybalance


foto från Google.

Jäklar i min låda så jobbigt det där var. Jag var på mitt första bodybalance-pass idag. Jag hade fått för mig att det skulle vara lugnt och lätt. Jo men tjena. Jag hade noll balans. Och varenda muskel i kroppen darrade av utmattning. Det var skitjobbigt! Vill inte tillbaka dit. Men enda sättet att bli bättre är att öva. Så jag bokar nog in mig på nästa veckas pass med. Eftersom jag inte dog idag. Haha. På't igen ba!


xo Sarah

Vita drömmar från H&M


xo Sarah


Nu är vår tid över, gamle vänOm någon ringer mig när jag är ute och kör så lägger jag ner telefonen i knät när jag har pratat klart. Jag orkar inte pula tillbaka den ner i fickan. Så här om dagen så hade jag den i knät, reste mig ur bilen och tappade ut min lilla telefon (det är inte första gången..). Som ni ser så blev den helt förstörd. Den funkar dock, men jag har vaknat och hittat småglas i sängen och det är inte skönt att dra fingrarna över det där. Så därför har jag valt att säga tack och hej till den.

R.I.P
IPhone 3GS

Och nu har jag suttit och fört över bilder och sådant från den. Så jag tänkte att vi kan kika lite på några foton för att se vad vi gått igenom ihop.På grund av detta så begav jag mig ner på expert idag efter Miroi och hörde mig för lite. Och, som vanligt för att vara jag, så kom jag hem med denna;Jag tror att vi kommer att passa bra ihop. Just nu bor han i en socka, i brist på skal och skydd.


xo Sarah

I trusted you and there was no one else


Min besatthet atm, Saul 'Slash' Hudson från Guns 'N Roses.

Hej fina! Sen tjafset på Miroi så går jag nu runt där med ett påklistrat leende för att undvika mer gräl. Tack och lov så har jag Sophie, Patrik och Jonas där, så då blir det lite lättare. Jag har fått ihop en intresseanmälan som jag fick skriva om fem gånger, men nu är det perfekt. Och så ringde dom från McDonalds och ville att jag skulle komma på intervju, men när han frågade vad jag ville göra senare och jag svarade 'plugga' så var han inte så intresserade längre. Dom ville ha någon som kan jobba vidare efter sommaren och jag har inga planer på att tacka nej till skolan en tredje gång.

Idag så var jag till gymmet med Sophie där jag först sprang en kilometer och sedan styrketränade vi i en timma ungefär. Det var riktigt skönt!

Sen då? Jo, en resa till Göteborg är planerad inom kort. Så då hoppas jag att jag får träffa alla igen, äta panini, fika på cappuccino och ge mig ut i Göteborgs uteliv en kväll. Ser verkligen fram emot det.

Och så en sista grej; jag har foton redo. Men jag hittar inte min sladd till kameran, men den kommer nog fram snart.


Simma lugnt tills vidare!


xo Sarah


Färgade jeans i vår

21. Days of wishful thinking

22. Like the color when the spring is born

24. I believe that happy girls are the prettiest girls

25. Feeling blue


xo Sarah

Men se; en uppdatering!


tumblr

Få se hur detta går, med en vovve som ligger och surar på mig för att jag inte kliar. Haha. Men jag ska försöka. Hm. Vad har hänt? Just ja! Idag sprang jag en kilometer! Jag vet, det låter lite. Men jag måste ju börja någonstans. Jag anmälde mig och mamman till vår ruset igår. Så i Maj så ska jag ta mig tusan vara i någorlunda form. Jajamän! Nästa vecka; 2 km.

Och nu värker mina fingrar som tusan. Har verkligen kämpat med att lära mig bubbly på gitarren. Den ska nämligen med till Miroi i morgon. Jag tror nästan att jag fått lite kläm på det.OCH! Idag kom äntligen mitt armband. Ni vet, det jag köpte för att stödja det där med stolen children och Joseph Kony. Jag älskar det. Det är alldeles perfekt.


xo Sarah

RSS 2.0