En utav dom bästa filmernaxo Sarah

Dream big, girl.

Nu har jag hamnat i en såndär svacka igen där jag inte gör en endaste vettig grej. Skyller lite på pappan som köpte the sims 2 åt mig. Jag är trött hela tiden och längtar verkligen hem till norrland. Pappa blev lite purken idag när jag sa att jag skulle tacka nej till jobb om jag fick ett innan jul, för jag behöver verkligen åka hem till Söderhamn. Jag vill gå en kurs och sen sommarjobba och börja på sundsvalls konstskola till hösten. Jag förstår inte varför alla måste bli så irriterad på mig för det. Det är ju mitt liv, och ja, mina drömmar och planer kan ändras på två röda. Men är det inte nu jag ska göra mina misstag? Göra det jag känner för och låta det skita sig om det gör det. Någonstans efter vägen så måste jag ju hitta rätt, eller? Någonstans måste jag ju hitta en plats att kalla för hemma. Men just nu vill jag verkligen inte stå still. Jag vill se världen, upptäcka alla platser jag inte upptäckt än och jag vill leva livet och samla på erfarenheter. Det är min dröm. Så ja, då ändras destinationen från ena veckan till den andra, men det är ju resan dit som är livet.I morgon tänker jag ta mig ner på stan för att kika efter billiga smycken till nyår. Och kanske till och med unna mig en fika. Kom på hur sjukt gott det är när jag hittade denna bilden på telefonen. Fota mat och fika har blivit lite utav min grej den senaste tiden. Kanske för att jag är hungrig jämt? haha.

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Glee innan jag försöker sova.

xo Sarah

Kläder att fira nyår ixo Sarah

you're simply the best thing I never had
xo Sarah

Får jag ta det på krita?
xo Sarah

Let's play pretend, let's act like it comes naturally

Vill klargöra nått här.

Den där killen ifrån Grekland, han ur underhållningspersonalen som jag så fint föll för där en kväll. Jag är mycket väl medveten om att det jag kände där och då inte var besvarat. Självklart är mitt liv ingen film där jag hittar mitt livs kärlek under en semester på Rhodos. Jag såg själv hur han några kvällar senare raggade upp någon annan. Men det förändrar inte att han var precis vad jag behövde för att jag skulle släppa taget om mitt ex helt och hållet.  Det var precis en sådan semesterromans som jag åkte dit för. Jag är inte så pass naiv att jag inte fattade att han var en player redan innan jag följde med honom.

Så ni behöver inte lägga ner tid på att förklara detta för mig. Jag vet det redan. Men det förändrar inte att jag saknar honom och den stunden där det bara var vi två.
Så tack för upplysningen, men du kan dra den för någon annan :)

xo Sarah

Never shout never

Kan jag få honom i födelsedagspresen? pretty please with sugar on it?
xo Sarah

Coffee and ciggarettesxo Sarah

Imagine all the people

Why couldn't God make me Elvis?

'Cause he was saving you for John Lennon!
xo Sarah.


Nowhere boy

Har bosatt mig hos papi för kvällen. Sitter och äter center och kikar på nowhere boy för hundrade gången. The Beatles <3

Vi hade inflyttningsfest för mig ikväll. Träffade en hel hög med trevliga människor. Så jag har haft riktigt roligt. Men jag är så jäkla trött och behövde sova någorlunda tidigt, så nu är jag här.

xo Sarah.


En stannfågel ger sig av

Jag sitter på ett tåg
i en ödslig vagn
och det luktar lite dig och mig

Jag har en ambition
att jag ska bort någonstans
till samma syfte
som jag haft med digxo Sarah


Dear santa..

Älskar denna klänningen från nelly.se.
Jag är lite besatt utav öppna ryggar sådär.
Jag vill ha den!
Jag älskar färgen med dessutom.xo Sarah.


Drömmar drömmar drömmarJag har precis flyttat, och nu påbörjas nya flyttplaner. Jag ska försöka plugga först. Sen så. För jag behöver pengar, så ett jobb måste jag också skaffa ett tag. Men det känns lättare nu, när vi är två. För då finns det alltid någon att luta sig emot när det känns tungt. Jag ska prata med lite folk och sen får vi se vad som händer. Jag tror verkligen på det här, jag tror på mig själv.

xo Sarah.

you'll be in my heart

Never thought I would be in this position. Remembering every touch, every single word. How my heart always raised when I looked into your eyes. Our sharing of cigarettes and serious talk. Laughter. Kisses. Hugs. Your hands around my body when spooning. Your smell.


(le love)


xo Sarah.

Rhodos 2011


Taget ifrån poolbaren. Alltså 5 m ner till havet. UNDERBART!


Favoriten Rio som krokodil. Hysteriskt roligt.


Ja, jag klappade hemlösa katter. Jag kan inte låta bli. Dom var så söta.


Det godaste jag någonsin ätit.


Vi avslutar med favoritpersonalen.


xo Sarah.

I, me & mine

För dom som inte minns hur jag ser ut, så är det här jag;(fast nu med kortare hår)

xo Sarah.

Du var precis rätt i min trasiga värld

Det kommer inte vara fint skrivet, trots att det var den finaste stunden jag någonsin upplevt. Det är väldigt färskt och jag har fortfarande ont på insidan över att vi är på helt olika platser i världen. Detta gjorde ungefär lika ont som när min pojkvän lämnade mig efter fem år ihop. Jag vet inte hur, men jag utvecklade väldigt starka känslor för den här personen. Okej, here we go..Jag satt ensam i poolbaren en kväll och kollade på kareoken. Och när den led mot sitt slut så kom han fram. Killen som jag spanat in, han ur underhållningspersonalen. Vi tog en drink och så gick vi upp till taket där han hade sitt rum. Vi satt ute på balkongen och bara kollade på utsikten ett tag, tills jag inte kunde sitta rakt då jag frös så in i norden. Så vi gick in, satte oss på sängen, drack cola och tittade på någon tysk serie på tvn. Hans hudfärg var vackrare än jag någonsin sett på en annan människa förr. Han lutade sig fram och kysste mig. Sen så kröp vi ner i sängen, jag fick ligga på hans arm och han höll min hand. Vi låg och pratade länge och när han höll på att somna så slappnade han av så att hans hand släppte taget om min lite. Jag tänkte tyst för mig själv "snälla, släpp aldrig taget om mig" och då vaknade han till och tog ett hårdare tag om min hand. Som om han kunde höra mina tankar. Han somnade och jag gjorde allt i min makt för att hålla mig vaken. Jag ville inte att natten skulle ta slut. Jag låg tätt bakom honom och drog fingerspetsarna mot hans varma hud och pussade honom i nacken.Och nu saknar jag honom, verkligen. Och jag förstår inte hur jag kunde falla så hårt..
Jag vill bara tillbaka till den stunden, just där.

xo Sarah.

Baby I'm back

Hej bebes!
Nuuuu var det länge sen jag uppdaterade (förlåt Sanne!). Jag har hunnit flytta till Göteborg och i morse klockan fem kom jag hem ifrån Grekland. Och jag kan bara säga; take me down to the paradise city. Jag träffade världens vackraste människa där. Och det tänker jag berätta för er lite senare idag. Och visa bilder ifrån Greklandet.

xo Sarah.

RSS 2.0